სტუმარმასპინძლობის დღეები თბილისში

stumarmaspindzlobis tbilisuri dgeebi

თბილისის მერიის ეკონომიკური განვითარების საქალაქო სამსახურის ორგანიზებით და „გასტრონომიისა და სოფლის ტურიზმის ასოციაციასთან“ პარტნიორობით, 24 სექტემბრიდან 1 ოქტომბრის ჩათვლით დამწყები შეფ-მზარეულებისთვის გაიმართება სემინარების ციკლი „სტუმარმასპინძლობის თბილისური დღეები“.

⬇️ სემინარების განრიგი და ტრენერები:

➡️ 24 სექტემბერი
✅ ტრენერი: დალილა ცატავა – გასტრონომიული მკვლევარი და ექპსერტი, ავტორი წიგნისა „გასტრონომიული სიზმრები“.

11:00 თბილისის გასტროტური, თბილისური სტუმართმოყვარეობისა და ძველი ბაზრების ისტორია.
📍 მის: თავისუფლების 2, თბილისის საკრებულოს შენობა
13:00 – 14:00 ლანჩი, რესტორანი „კალიგრაფი“
📍 მის.: კოტე აფხაზის ქ. N39 (IBIS Styles Old Tbilisi)

➡️ 25 სექტემბერი
✅ ტრენერები: ქეთი კვიჭიძე – გასტრონომიული მრჩეველი და ექსპედიციების ავტორი, „გასტრონომიული და სოფლის ტურიზმის ასოციაციის“ თანადამფუძნებელი და მმართველი.

✅ დადუნა ღლონტი – ბრენდ შეფი და გასტრონომიული ამბასადორი, „გასტრონომიული და სოფლის ტურიზმის ასოციაციის“ თანადამფუძნებელი.

ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლა
📍მის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 თბილისური კერძების ისტორია და მასტერკლასები.
15:00 – 16:00 ლანჩი

➡️ 26 სექტემბერი
✅ ტრენერი: ანა გოდაბრელიძე – სადეგუსტაციო კომისიის თავჯდომარე, „Anemos Wine School”- დამფუძნებელი, მეღვინე, ღვინის საერთაშორისო კონკურსების ჟიურის წევრი.

მულტიფუნქციური ღვინის ჰაბი – „საძველე“
📍მის: ვ. პეტრიაშვილის ქ. N1
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 14:00 ღვინის შეფასება, ქართული კერძებისა და ქართული ღვინის შეხამება.
14:00 – 15:00 ღვინის დეგუსტაცია

➡️ 28 სექტემბერი
✅ ტრენერი: ხათუნა ბაკურაძე – შეფ კონდიტერი, World Skill-ის ექსპერტი საკონდიტრო მიმართულებით, საკონდიტრო „Duuchef-ის“ დამფუძნებელი.

საკონდიტრო „Duchef” – საკონფერენციო სივრცე
📍 მის: ტ. შევჩენკოს ქ. N1
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 ქართული დესერტების ისტორია და მასტერკლასები.
15:00 – 16:00 ლანჩი

➡️ 29 სექტემბერი
✅ ტრენერი: ირაკლი თოდაძე – Radisson Blu Tbilisi-ის აღმასრულებელი შეფი, „ბოკუზ დორ საქართველოს“ მთავარი ტრენერი.

ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლა
📍მის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 თევზის და ზღვის პროდუქტების გასუფთავება და ტექნოლოგია.
15:00 – 16:00 ლანჩი

➡️ 30 სექტემბერი
✅ ტრენერი: შეფი ბაპტისტ ბერნადეტი – Carrefour- ის მთავარი შეფი საქართველოში.
Ferrandi Paris Culinary School – კურსდამთავრებული.

ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლა

➡️ 1 ოქტომბერი
✅ ტრენერი: შოთა ლაგაზიძე – ენდემური ხორბლის სახეობების მკვლევარი, არტიზანული პურის „ლაგაზას“ დამფუძნებელი.

ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლა
📍მის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 პურისა და ქართული ხორბლის ისტორია
15:00 – 16:00 ლანჩი

🎯 სემინარების კურსის დასასრულს, მონაწილეებს გადაეცემათ სერთიფიკატი.

სასტუმრო მუზეუმი
📍მის.: ვ. ორბელიანის ქ. N8/10
18:00 სერთიფიკატების გადაცემა და დაჯილდოების ცერემონია

სემინარებზე დასასწრებად, გთხოვთ, რეგისტრაცია გაიაროთ მითითებულ ბმულზე: https://forms.gle/gey5TgrpN9Kso6YR6

Picture of travelnews.ge

travelnews.ge

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
Print

გამოგვიწერე და მიიღე სიახლეები