თბილისის მერიის ეკონომიკური განვითარების საქალაქო სამსახურის ორგანიზებით და „გასტრონომიისა და სოფლის ტურიზმის ასოციაციასთან“ პარტნიორობით, 24 სექტემბრიდან 1 ოქტომბრის ჩათვლით დამწყები შეფ-მზარეულებისთვის გაიმართება სემინარების ციკლი „სტუმარმასპინძლობის თბილისური დღეები“.
სემინარების განრიგი და ტრენერები:
24 სექტემბერი
ტრენერი: დალილა ცატავა – გასტრონომიული მკვლევარი და ექპსერტი, ავტორი წიგნისა „გასტრონომიული სიზმრები“.
11:00 თბილისის გასტროტური, თბილისური სტუმართმოყვარეობისა და ძველი ბაზრების ისტორია. მის: თავისუფლების 2, თბილისის საკრებულოს შენობა
13:00 – 14:00 ლანჩი, რესტორანი „კალიგრაფი“ მის.: კოტე აფხაზის ქ. N39 (IBIS Styles Old Tbilisi)
25 სექტემბერი
ტრენერები: ქეთი კვიჭიძე – გასტრონომიული მრჩეველი და ექსპედიციების ავტორი, „გასტრონომიული და სოფლის ტურიზმის ასოციაციის“ თანადამფუძნებელი და მმართველი.
დადუნა ღლონტი – ბრენდ შეფი და გასტრონომიული ამბასადორი, „გასტრონომიული და სოფლის ტურიზმის ასოციაციის“ თანადამფუძნებელი.
ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლამის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 თბილისური კერძების ისტორია და მასტერკლასები.
15:00 – 16:00 ლანჩი
26 სექტემბერი
ტრენერი: ანა გოდაბრელიძე – სადეგუსტაციო კომისიის თავჯდომარე, „Anemos Wine School”- დამფუძნებელი, მეღვინე, ღვინის საერთაშორისო კონკურსების ჟიურის წევრი.
მულტიფუნქციური ღვინის ჰაბი – „საძველე“მის: ვ. პეტრიაშვილის ქ. N1
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 14:00 ღვინის შეფასება, ქართული კერძებისა და ქართული ღვინის შეხამება.
14:00 – 15:00 ღვინის დეგუსტაცია
28 სექტემბერი
ტრენერი: ხათუნა ბაკურაძე – შეფ კონდიტერი, World Skill-ის ექსპერტი საკონდიტრო მიმართულებით, საკონდიტრო „Duuchef-ის“ დამფუძნებელი.
საკონდიტრო „Duchef” – საკონფერენციო სივრცე მის: ტ. შევჩენკოს ქ. N1
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 ქართული დესერტების ისტორია და მასტერკლასები.
15:00 – 16:00 ლანჩი
29 სექტემბერი
ტრენერი: ირაკლი თოდაძე – Radisson Blu Tbilisi-ის აღმასრულებელი შეფი, „ბოკუზ დორ საქართველოს“ მთავარი ტრენერი.
ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლამის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 თევზის და ზღვის პროდუქტების გასუფთავება და ტექნოლოგია.
15:00 – 16:00 ლანჩი
30 სექტემბერი
ტრენერი: შეფი ბაპტისტ ბერნადეტი – Carrefour- ის მთავარი შეფი საქართველოში.
Ferrandi Paris Culinary School – კურსდამთავრებული.
ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლა
1 ოქტომბერი
ტრენერი: შოთა ლაგაზიძე – ენდემური ხორბლის სახეობების მკვლევარი, არტიზანული პურის „ლაგაზას“ დამფუძნებელი.
ბაზარი ორბალიანი – გასტრო სკოლამის: ვ. ვეკუას ქ. N3ა
10:30 – 11:00 მისალმება & რეგისტრაცია
11:00 – 15:00 პურისა და ქართული ხორბლის ისტორია
15:00 – 16:00 ლანჩი
სემინარების კურსის დასასრულს, მონაწილეებს გადაეცემათ სერთიფიკატი.
სასტუმრო მუზეუმიმის.: ვ. ორბელიანის ქ. N8/10
18:00 სერთიფიკატების გადაცემა და დაჯილდოების ცერემონია
სემინარებზე დასასწრებად, გთხოვთ, რეგისტრაცია გაიაროთ მითითებულ ბმულზე: https://forms.gle/gey5TgrpN9Kso6YR6